Microfiber Towel Set - ID: microfiber_towel_set

UrbergMicrofiber Towel Set

Mere info

Mere om Microfiber Towel Set fra Urberg

Denne pakke indeholder 1 stk. Microfiber Towel 85x150 cm og 1 stk. Compact Towel 40x80 cm fra Urberg til en fordelagtig pris. Microfiber Towel 85x150 cm fra Urberg er et dejligt frottéhåndklæde med effektiv udsugning og tørrer hurtigt efter den bliver våd. Håndklædet er let og fylder meget lidt plads og leveres i en praktisk opbevaringspose, der gør det perfekt til at tage med på turen.

Materiale: 85% polyester, 15% polyamid

Egenskaber for Microfiber Towel 85x150 cm:
  • Mål ca. (l x b): 85x150 cm
  • Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 23x13.5 cm
  • Vægt: 370 g
Kompakt Håndklæde 40x80 cm fra Urberg er den perfekte håndklæde til at medbringe på ethvert eventyr og rejse! Det er utroligt kompakt og vejer seks gange mindre end en standard håndklæde gør. Det har hurtig absorptionsevne og tørrer fire gange hurtigere end bomuld håndklædet. Leveres i en praktisk opbevaringspose, der er dels af mesh.

Materiale: 85% polyester, 15% polyamid

Egenskaber for Compact Towel 40x80 cm:
  • Mål ca. (l x b): 40x80 cm
  • Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 12,5x7,5 cm
  • Vægt: 70 g

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!