Mosquito Net Hammock - ID: PL10249

kampagne

UrbergMosquito Net Hammock

Mere info

Mere om Mosquito Net Hammock fra Urberg

Mosquito Net Hammock fra Urberg er en slank hængekøje med myggenet, som du nemt tager på rejse eller eventyr! Mosquito Net Hammock er lavet af samme holdbare nylon, der bruges i faldskærme og kan håndtere en maksimalvægt på 180 kg. Hængekøjen har en tovejs lynlås, der let kan komme ind og ud af den. Når den ikke er i brug, foldes den glat i utrolig lille størrelse og tilsættes i den pakkede taske. Leveres med høje kvalitet karabiner kroge og reb til at fastgøre til træet.

URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Mosquito Net Hammock:
Maksimal last: 180 kg
Total vægt: 844 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 295x117
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 26x10 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Campingmøbler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!