Mosquito Net Hammock - ID: PL10249

UrbergMosquito Net Hammock

Mere info

Mere om Mosquito Net Hammock fra Urberg

Mosquito Net Hammock fra Urberg er en slank hængekøje med myggenet, som du nemt tager på rejse eller eventyr! Mosquito Net Hammock er lavet af samme holdbare nylon, der bruges i faldskærme og kan håndtere en maksimalvægt på 180 kg. Hængekøjen har en tovejs lynlås, der let kan komme ind og ud af den. Når den ikke er i brug, foldes den glat i utrolig lille størrelse og tilsættes i den pakkede taske. Leveres med høje kvalitet karabiner kroge og reb til at fastgøre til træet.

URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Mosquito Net Hammock:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Ophængsstropper medfølger: Ja
Maksimal last: 180 kg
Total vægt: 844 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 295x117
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 26x10 cm
Hovedmateriale: Nylon
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!