Mountain Trail Wool Sock - ID: A006900

kampagne

UrbergMountain Trail Wool Sock

Mere info

Mere om Mountain Trail Wool Sock fra Urberg

Mountain Trail Wool Sock er et luksuriøst tyk strømpe af Uldfrotté. Fine i et par skal-støvler, eller faktisk i alle støvler. Er blevet lidt af en favorit her på Outnorth, og mange af de ansatte bruger deres selv som hjemmesko.

Strømperne består af 70% uld, 25% nylon og 5% lycra. Blandingen af disse materialer giver en luksuriøs varm strømpe af høj kvalitet der strammer pænt om foden.

 

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet   

Egenskaber for Mountain Trail Wool Sock:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!