Mountain Trail Wool Sock - ID: A006900

UrbergMountain Trail Wool Sock

Mere info

Mere om Mountain Trail Wool Sock fra Urberg

Mountain Trail Wool Sock er et luksuriøst tyk strømpe af Uldfrotté. Fine i et par skal-støvler, eller faktisk i alle støvler. Er blevet lidt af en favorit her på Outnorth, og mange af de ansatte bruger deres selv som hjemmesko.

Strømperne består af 70% uld, 25% nylon og 5% lycra. Blandingen af disse materialer giver en luksuriøs varm strømpe af høj kvalitet der strammer pænt om foden.

 

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet   

Egenskaber for Mountain Trail Wool Sock:
Skafthøjde: Mid
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!