Norddal Hiking Skort Women - ID: PL10671

UrbergNorddal Hiking Skort Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Norddal Hiking Skort Women fra Urberg

Norddal Hiking Skort Women fra Urberg er en let og behagelig kjole til kvinder, lavet af hurtigtørrende polyamid. Kjolen har indbyggede shorts og behagelig velcrojustering i taljen for en perfekt pasform. Knap og gylp foran og tre lommer med lynlås.
Materiale: 92% polyamid, 8% elastan
Egenskaber for Norddal Hiking Skort Women:
Længde: Kort
Materiale: Polyamid
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Pasform: Lige
Vandtæt: Nej
Bæltestropper: Ja
Vandafvisende: Nej
Polstring: Upolstret
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Nederdele & Skorts

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!