Outdoor Gaiters - ID: A027952

UrbergOutdoor Gaiters

Mere info

Mere om Outdoor Gaiters fra Urberg

Outdoor Gaiters fra Urberg er et par solide gamacher, som kan bruges både eventyr og hverdag. De beskytter dine sko og bukser mod regn, sne og snavs, når du er på farten. Justerbart spænde øverst, justerbar rem over foden, stærk velcrolukning og metal krog til at knytte til snørebånd, således at de bliver på plads.
Materiale øvre del: 210 D ripstop polyester Vandtæt op til 1500 mm.
Materiale nedre del: 500 D slidstærkt ripstop nylon. Vandtæt op til 1500 mm.
Materialer justerbar strop under foden: 1,1 mm tyk TPU.

XS = skostørrelse 35-37
Omkreds 40 cm
Højde 33 cm

S = skostørrelse 38-40
Omkreds 42 cm
Højde 34,5 cm

M = skostørrelse 41-43
Omkreds 44 cm
Højde 36,5 cm

L = skostørrelse44-46
Omkreds 46 cm
Højde 38,5 cm

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Outdoor Gaiters:
Hovedmateriale: Polyester
Skaft længde: 37 cm
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Vægt: 145 g
Vandtæt: Ja
Vindtæthed: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Gaiters

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!