Outdoor Headlamp G3 - ID: A042439

kampagne

UrbergOutdoor Headlamp G3

Mere info

Mere om Outdoor Headlamp G3 fra Urberg

Outdoor Headlamp G3 fra Urberg er en pandelygte til alle . Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Outdoor Headlamp G3:
Antal dioder: 1
Vandbeskyttelse: IPX6
Batterilevetid: 120 h
Vægt: 97 g
Antal batterier: 3 stk
Batterier inkluderet: Nej
Lysdæmper: Nej
Indstillelig focus: Ja
Lysstyrke: 225 Lm
Maksimal rækkevidde: 85 m
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Pandelamper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!