Outdoor Mat - ID: A015363

kampagne

UrbergOutdoor Mat

Mere info

Mere om Outdoor Mat fra Urberg

Urberg Outdoor Mat er mønstret og forstærket med polyethylen film for ekstra isolering og komfort på den ene side og glat på den anden side. Outdoor Food er et let liggeunderlag, der vejer kun 320 gram. Specifikationer:
• Mål: 185 x 55 x 1,0 cm
• Mål rullet sammen: 17 x 55 cm
• Vægt: 320 g
• Materiale: EVA
• R-værdien (S.I ): 0,264
• R-værdien (US): 1,50
• Liggeunderlaget holdes sammen med to elastikker

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Egenskaber for Outdoor Mat:
Ydermål LængdexBredde: 185 x 55
Isoleringsmateriale: Skum
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 55 x 17 x 17 cm
Vægt: 320 g
R-værdi (US): 1.5
Tykkelse: 1 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Øvrige Liggeunderlag

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!