Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Packing Bag Set G5 - ID: PL10232

kampagne

UrbergPacking Bag Set G5

Mere info

Mere om Packing Bag Set G5 fra Urberg

Packing Bag sæt fra URBERG® er et sæt af fire holdbare pakkeposer. Pakkeposer gør tingene meget nemmere for når du rejser, uanset om du går på vandreture eller er på en charter tur. Urberg pakkeposer er lavet af robust 210D oxford med PU-belægning på indersiden, der gør dem modstandsdygtige over for fugt og gør dem ekstra holdbare. Den ydre pose er fremstillet af det samme materiale og kan bruges til små genstande. Alle poser lukkes nemt med en snor i polypropylen.

Pakkeposerne er 275 mm brede og 360 mm høje. Sættet består af fire identiske pakkeposer.
Materiale: 210D oxford med polyurethan belagt indeni, snor til lukning af polypropylen. En pose vægte 29g.

 

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet 

Egenskaber for Packing Bag Set G5:
Antal lommer: 1 st
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 275x360 mm
Vægt: 145 g
Kompression: Nej
Rullelukning: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Pakkeposer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!