Parachute Hammock G3 - ID: PL10544

kampagne

UrbergParachute Hammock G3

Mere info

Mere om Parachute Hammock G3 fra Urberg

Parachute Hammock G3 fra Urberg er en smidig hængekøje, som du nemt tager på din rejse eller eventyr! Parachute Hammock G3 er lavet af samme holdbare nylon, der anvendes i faldskærme og kan håndtere en maksimalvægt på 180 kg. Hængekøjen foldes let sammen i utrolig lille størrelse og placeres i den forseglede pakkepose. Leveres med højkvalitets carbin kroge og linjer til fastgørelse til træer.
Egenskaber for Parachute Hammock G3:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Ophængsstropper medfølger: Ja
Maksimal last: 180 kg
Total vægt: 582 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 295x120
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 26x10 cm
Hovedmateriale: Nylon
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!