Pocket Multi Tool - ID: PL10915

UrbergPocket Multi Tool

Mere info

Mere om Pocket Multi Tool fra Urberg

Pocket Multi Tool er et lille multiværktøj fra Urberg, som du nemt kan have med i lommen. Tag det med overalt - du ved aldrig, hvornår et søm går i stykker, eller en flaske skal åbnes! 1. Knivblad
2. Saks
3. Sav
4. Kapselåbner
5. Dåseåbner
6. Neglefil
7. Skruetrækker
8. Flad skruetrækker
9. Nøglering

•Materiale: 420 stål
•Håndtag: aluminium
•Mål: 83 x 18 x 22 mm

Egenskaber for Pocket Multi Tool:
Længde sammenfoldet: 83 mm
Vægt: 83 g
Antal verktøj: 9
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!