Polar Kid's Boot - ID: PL10785

kampagne

UrbergPolar Kid's Boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Polar Kid's Boot fra Urberg

Polar Kid's Boot fra Urberg er varme og behagelige vinterstøvler til børn med en ventilerende membran, der frigiver fugt fra fødderne, samtidig med den gør støvlerne vandtætte. Det bløde og fleksible skaft har en løbegang ved åbningen, der forhindrer sne og fugt i at trænge ind.
Sål: TPR-gummi, som giver godt greb på sne og is
For: Membran af TPU og syntetisk materiale, som giver statisk vandtæthed i 4 timer, samtidig med at fugt indefra ventileres ud
Ydermateriale: Nylon for lang holdbarhed og slidstyrke samt PU-forstærket underdel, som beskytter foden
Egenskaber for Polar Kid's Boot:
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Nylon
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Membran: Andet
Vægt pr. støvle: 360 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!