Premium Tarp G2 - ID: PL10213

kampagne

UrbergPremium Tarp G2

Mere info

Mere om Premium Tarp G2 fra Urberg

Premium Tarp G2 er en meget brugbar tarp. 10 fastgørelsespunkter med de medfølgende barduner tillader mange forskellige måder at oprette din Tarp. Alle befæstelsespunkter er stærkt forstærkede og undtagen øjer er der desuden også vævede stropper. Tarpen kan fastgøres til træer eller bruges med stænger / stave / pinde.
• Reflekterende detaljer på bardunerne
• Materiale: 100% polyester 75D, 190T, tapede sømme
• Pakkepose medfølger
• Bemærk: Ingen stænger eller stave er inkluderet
• Pakke dimensioner 35,5x16,5 cm
URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en kendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Premium Tarp G2:
Ydermål LængdexBredde: 360 x 360
Vægt: 1,231 kg
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 35,5 x 16,5 x 16,5 cm
Udvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!