Professional Tripod - ID: PL10291

UrbergProfessional Tripod

Mere info

Mere om Professional Tripod fra Urberg

Professional Tripod er et stabilt kamerastativ på tre ben fra Urberg. Benene kan justeres og har et hoved, der fleksibelt kan vinkles og drejes.
Maksimal højde: 170 cm
Minimum højde: 62 cm
Sammenfoldet: 75 cm
Vægtkapacitet: 4 kg
Egenskaber for Professional Tripod:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Vægt: 1845 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!