UrbergPump Bag

Mere info

Mere om Pump Bag fra Urberg

Pump Bag er en praktisk pakkepose med rulle lukning, som du til og med kan pumpe dit liggeunderlag fra Urberg op med. Ved at anvende en pumpe forhindrer du fugt fra din udåndingsluft i at komme ind i liggeunderlaget, hvor det risikerer at mugne. Pumpeposen passer til ventiler med en diameter på 19 mm.
  • Pakkepose og pumpepose i et
  • Passer til 19 mm ventiler
  • Materiale: 190T polyester
Egenskaber for Pump Bag:
Antal lommer: 1 st
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 500x700 mm
Vægt: 134 g
Kompression: Nej
Rullelukning: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Pakkeposer & Pakke Terninger

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!