Reisadalen Raw Length Pant Men - ID: A032202

kampagne

UrbergReisadalen Raw Length Pant Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Reisadalen Raw Length Pant Men fra Urberg

Reisdaalen Raw Lenght Pant Men fra Urberg er vævede udendørsbukser i 2-vejs stretch til mænd. Bukserne har vandtætte forstærkninger over bagdel og knæ, der er de mest udsatte områder, resten er behandlet med en vandafvisende imprægnering fri for fluorcarboner. Ventilationslynlåse på indersiden af det elastiske net giver god ventilation og med to håndlommer og to lommer med lynlåse med plads for alle dine små ting, der er gode at have ved hånden. Reisadalen Raw Length Pant Men har justerbar talje med velcro justeringer, bæltestropper og trykknapper og ærmer. Rå-længde i bukseben, så du nemt kan klippe og sy dine bukser op efter din egen højde.
Indersøm i størrelse L: 97 cm
Vandsøjle: 7000 mm
Materiale: 96% nylon, 4% elastan
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Reisadalen Raw Length Pant Men:
Rålængde i bukseben: Ja
Støvlekrog: Nej
Hovedmateriale: Nylon
Justering nederst i buksebenet: Nej
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Zip-off: Nej
Ventilation: Ja
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!