UrbergReisadalen Raw Length Pant Women

kampagne

  Reisadalen Raw Length Pant Women - ID: A032203

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Reisadalen Raw Length Pant Women fra Urberg

  The Travel Valley Raw Længde Pant Women fra Urberg er vævede outfit bukser i 2-vejs stretch stof til damer. Bukserne har vandtætte forstærkninger over bagdel og knæ, der er de mest udsatte områder, resten bliver behandlet med en vandafvisende imprægnering fri for fluorcarboner. Ventilationslynlåse på indersiden af det elastiske net giver god ventilation og med to håndlommer og to lynlåsede lynlommer, kan du sætte alle dine små ting, der er gode til hånden. The Travel Length Raw Long Pant Pant Women har justerbar talje med velcro justeringer, bæltebånd og trykknapper og ærmer. Rå-længde i bukseben, så du nemt kan klippe og sy dine bukser op efter din egen højde.
  Indersømstørrelse M: 91,5 cm
  Vandssøjle: 7000 mm
  Materiale: 96% nylon, 4% elastan
  URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
  Egenskaber for Reisadalen Raw Length Pant Women:
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Rålængde i bukseben: Ja
  Støvlekrog: Nej
  Justering nederst i buksebenet: Nej
  Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
  Zip-off: Nej
  Ventilation: Ja
  Vindtætte: Nej
  For: Uforede
  Antal lommer: 4 stk
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Ja
  Antal baglommer: 0 stk
  Antal benlommer: 2 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

  Mere fra Urberg

  Se alle Vandrebukser

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
  Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
  Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
  Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
  Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!