Rodane Bamboo Boxer Men - ID: A041369

kampagne

UrbergRodane Bamboo Boxer Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Rodane Bamboo Boxer Men fra Urberg

Rodane Bamboo Boxer Mænd fra Urberg er superbløde underbukser til mænd af bambusviskose. Det absorberer fugt hurtigt og holder dig tør og regulerer din kropstemperatur - varmer, når det er koldt og køler, når du er varm. Perfekt til hverdag eller på farten og vil føle sig frisk hele dagen. Store i størrelsen. Materiale: 47,5% bambusviskose, 47,5% polyester, 5% elastan
Vask:40 grader
Egenskaber for Rodane Bamboo Boxer Men:
Materialevægt: 175 g/m2
Materiale: Bambus
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Undertøj

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!