Rodane Bamboo Boxer Women - ID: A041370

kampagne

UrbergRodane Bamboo Boxer Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Rodane Bamboo Boxer Women fra Urberg

Rodane Bamboo Boxer Women fra Urberg er superbløde underbukser af bambus til damer. Det absorberer fugt hurtigt og holder dig tør og regulerer din kropstemperatur - varmer, når du er kold og køler, når du er varm. Perfekt til hverdag eller på farten. Materiale: 47,5% bambuviskose, 47,5% polyester, 5% elastan
Egenskaber for Rodane Bamboo Boxer Women:
Materialevægt: 175 g/m2
Materiale: Bambus
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Undertøj

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!