Rogen LT Wood Stove - ID: PL11731

UrbergRogen LT Wood Stove

Mere info

Mere om Rogen LT Wood Stove fra Urberg

Rogen LT Wood Stove fra Urberg er et stormkøkken af rustfrit stål, der brænder med træ, pinde, kviste og lignende, der kan findes på din vandretur. Køkkenet er let at pakke sammen og leveres i en stofpose.
  • Materiale: rustfrit stål 201
  • Grydestøtterne kan foldes sammen
  • Vindbeskyttelse
  • Leveres i en stofpose
Egenskaber for Rogen LT Wood Stove:
Lavet i: Kina
Pakkemål (l x b x h): 135 x 200 cm
Vindbeskyttelse: Ja
Materiale: Rustfrit stål
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Brændstof indgår: Nej
Beregnet til antal personer: 1
Vægt: 450 g
Brændselstype: Brænde
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Stormkøkken

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!