Rogen Outdoor Boot Men's - ID: PL10627

kampagne

UrbergRogen Outdoor Boot Men's

Mere info

Mere om Rogen Outdoor Boot Men's fra Urberg

Rogen Outdoor Boot Men's fra Urberg er stabile støvler til mænd udstyret med membraner, der modstår fugt og sikrer, at du har tørre fødder hele dagen. Forstærkninger over hælen og ved tæerne giver ekstra holdbarhed og forlænger holdbarheden på skovture eller dagsudflugter i al slags terræn. Ydersål: gummi + EVA
For: polyester
Ydermateriale: polyester + PU
Membran: TPU
Egenskaber for Rogen Outdoor Boot Men's:
Removable insole: Nej
Ydersål: Gummi
For: Polyester
Skaft længde: 19,5 cm
Udvendigt materiale: Polyester
Membran: Other
Vægt pr. støvle: 910 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsstøvler uden for

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!