Rogen Power Stove 0,8 L - ID: PL10512

UrbergRogen Power Stove 0,8 L

Mere info

Mere om Rogen Power Stove 0,8 L fra Urberg

Rogen Power Stove 0,8 L er et let friluftskøkken fra Urberg og er velegnet til dig, der normalt kun koger vand til varme drikke eller mad i en pose. Brænderen monteres direkte på gryden, så vandet opvarmes hurtigt og effektivt. Gryden er isoleret udefra for at reducere både varmetab og gasforbrug. I pakken medfølger:
•Brænder
•0,8 liter aluminiumsgryde med hård anodiseret behandling og foldbart håndtag
•1 låg i PC med silikonehåndtag
•Støtte til gasrør
•Opbevaringspose


Hele pakken kan opbevares inde i gryden, og der får du også plads til et gasrør på 110 gram (medfølger ikke).
Egenskaber for Rogen Power Stove 0,8 L:
Max. effekt: 2200 W
Materiale: Aluminium/Messing
Pakkemål (l x b x h): 13,3x18,5 cm
Vindbeskyttelse: Nej
Mindste kogetid for 1 l. vand: 3
Vægt: 600 g
Brændselstype: Gas
Piezo-tænder: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!