Rubine Backpack - ID: A036267

UrbergRubine Backpack

Mere info

Mere om Rubine Backpack fra Urberg

Rubine Backpack fra Urberg er en moderne rygsæk med pænt meleret stof, læderdetaljer og en stor åbning, der rulles sammen og lukkes med et fancy metalspænde. Indvendig, er et laptop rum og flere lommer til alle de små ting, du måske har brug for hver dag til og fra arbejde eller skole. Rubine Backpack har stoppet meshpaneler på bagsiden, hvilket gør det mere behageligt at bære og skaber et mellemrum mellem ryg og rygsæk. Justerbare skulderstropper med behagelig polstring og justerbart brystbælte.
Materiale: 600D pulveriseret PU stof med læder detaljer
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Rubine Backpack:
Køn: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Rumfang: 20 L
Udvendige mål ca. (b x d x h): 30 x 15 x 45 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Rulletop
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!