Rubine Backpack - ID: PL10791

UrbergRubine Backpack

Mere info

Mere om Rubine Backpack fra Urberg

Rubine Backpack fra Urberg er en moderne rygsæk med pænt meleret stof, læderdetaljer og en stor åbning, der rulles sammen og lukkes med et fancy metalspænde. Indvendig, er et laptop rum og flere lommer til alle de små ting, du måske har brug for hver dag til og fra arbejde eller skole.
Rubine Backpack har stoppet meshpaneler på bagsiden, hvilket gør det mere behageligt at bære og skaber et mellemrum mellem ryg og rygsæk. Justerbare skulderstropper med behagelig polstring og justerbart brystbælte.
Materiale: 600D pulveriseret PU stof med læder detaljer
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Rubine Backpack:
Køn: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Rumfang: 20 L
Udvendige mål ca. (b x d x h): 30 x 15 x 45 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Rulletop
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsrygsække

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!