Sandviken Kid's Rain Set - ID: A028331

kampagne

UrbergSandviken Kid's Rain Set

Mere info

Mere om Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg

Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er et varmforet regnsæt til børn, fremstillet i vandtæt PU-materiale. Jakkens øvre del har blødt og varmende fleece-for samt to lommer til hænderne og en aftagelig hætte. Bukserne har bib i fleece med justerbar velcrolukning på skuldrene og indvendigt fleece-for hele vejen ned til buksekanten. Justerbar elastik under foden og lang lynlås foran på midten for nem på- og afklædning.
Yderstof: 100% polyester PU
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Egenskaber for Sandviken Kid's Rain Set:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Syntetisk
Vægt: 1075 g
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Polstring: Varmt polstret
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!