Sandviken Kid's Rain Set - ID: A028331

kampagne

UrbergSandviken Kid's Rain Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg

Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er et varmforet regnsæt til børn, fremstillet i vandtæt PU-materiale. Jakkens øvre del har blødt og varmende fleece-for samt to lommer til hænderne og en aftagelig hætte. Bukserne har bib i fleece med justerbar velcrolukning på skuldrene og indvendigt fleece-for hele vejen ned til buksekanten. Justerbar elastik under foden og lang lynlås foran på midten for nem på- og afklædning.
Yderstof: 100% polyester PU
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Egenskaber for Sandviken Kid's Rain Set:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Syntetisk
Vægt: 1075 g
Hovedmateriale: PU/polyuretan
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!