UrbergSandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot

kampagne

  Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot - ID: sandviken_boras

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot fra Urberg

  Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot er en prisvenlig pakke, som holder barnet tørt på regnfulde dage. Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er et varmforet regnsæt til børn, fremstillet i vandtæt PU-materiale. Jakkens øvre del har blødt og varmende fleece-for samt to lommer til hænderne og en aftagelig hætte. Bukserne har bib i fleece med justerbar velcrolukning på skuldrene og indvendigt fleece-for hele vejen ned til buksekanten. Justerbar elastik under foden og lang lynlås foran på midten for nem på- og afklædning.
  Yderstof: 100% polyester PU
  For: 100% polyester
  Fyld: 100% polyester

  Egenskaber for Sandviken Kid's Rain Set:
  Lynlås nederst i buksebenet: Nej
  Svejsede sømme: Nej
  For: Syntetisk
  Vægt: 1075 g
  Hovedmateriale: PU/polyuretan
  For: Varmtforede
  Hætte: Aftagelig
  Antal lommer: 2 stk
  Stretch: Nej
  Justerbar i talje: Nej
  Forstærket områder: Nej
  Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
  Seler: Ja

  Borås Kid's Boot fra Urberg er skønne og prisvenlige gummistøvler til børn. Med grovmønstrede såler, svejsede sømme og reflekser holder barnet sig tørt, når det leger i gråvejr.

  Egenskaber for Borås Kid's Boot:
  Vinter Foret: Nej
  Skaft længde: 19 cm
  Kan forsynes med pigge: Nej
  Snøring: Nej
  Vægt pr. støvle: 382 g
  Reflekser: Ja

  URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
  Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet og sælges eksklusivt hos Outnorth.

  Mere fra Urberg

  Se alle Regnsæt

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!