UrbergSandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot

kampagne

Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot - ID: sandviken_boras

Størrelseguide Mere info

Mere om Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot fra Urberg

Sandviken Kid's Rain Set + Borås Kid's Boot er en prisvenlig pakke, som holder barnet tørt på regnfulde dage. Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er et varmforet regnsæt til børn, fremstillet i vandtæt PU-materiale. Jakkens øvre del har blødt og varmende fleece-for samt to lommer til hænderne og en aftagelig hætte. Bukserne har bib i fleece med justerbar velcrolukning på skuldrene og indvendigt fleece-for hele vejen ned til buksekanten. Justerbar elastik under foden og lang lynlås foran på midten for nem på- og afklædning.
Yderstof: 100% polyester PU
For: 100% polyester
Fyld: 100% polyester

Egenskaber for Sandviken Kid's Rain Set:
Lynlås nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
For: Syntetisk
Vægt: 1075 g
Hovedmateriale: PU/polyuretan
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Ja

Borås Kid's Boot fra Urberg er skønne og prisvenlige gummistøvler til børn. Med grovmønstrede såler, svejsede sømme og reflekser holder barnet sig tørt, når det leger i gråvejr.

Egenskaber for Borås Kid's Boot:
Vinter Foret: Nej
Skaft længde: 19 cm
Kan forsynes med pigge: Nej
Snøring: Nej
Vægt pr. støvle: 382 g
Reflekser: Ja

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!