Selje Merino-Bamboo Pants Men's - ID: PL10766

kampagne

UrbergSelje Merino-Bamboo Pants Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Selje Merino-Bamboo Pants Men's fra Urberg

Selje Merino Bamboo Pants Men´s fra Urberg er bløde og behagelige underbukser til mænd, lavet af mulesing-fri merinould på ydersiden og bambusviskose i en kontrastfarve på indersiden. Bukserne har elastik i taljen, der er forsynet med Urberg-logoet. Brug Selje Merino-Bamboo Pants som et første lag i koldt vejr.
Yderside: 100% uld.
Inderside: 100% viskose.
Egenskaber for Selje Merino-Bamboo Pants Men's:
Benlængde: Full Length
Materiale: Merinould
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Lange underbukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!