Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Sit In Kayak Delsjön - ID: PL10079

kampagne

UrbergSit In Kayak Delsjön

Mere info

Mere om Sit In Kayak Delsjön fra Urberg

Sit In Kayak Delsjön fra Urberg er en let, velformet og ret hurtig kajak til padling i søer og floder. Det har en justerbar ryglæn, opbevaring både foran (elastisk bånd) og bag (elastisk net) samt etn vandtæt opbevaringsluge. Fra cockpiten kan du nemt nå både opbevaringslugen og kopholderen. Delsjön fremstilles i HDP (High Density Polyethylene) i såkaldt "blæseformet" teknologi og kan modstå op til 125 kg vægt. Det har bærehåndtag både foran og bag.
 • Materiale: HDP (High Density Polyethylene)
 • Bærehåndtag
 • Aftapningspropper
 • Elastisk net til opbevaring
 • Justerbart ryglæn
 • Kopholder
Opbevar din kajak korrekt!
For at din kajak skal holde i mange år, er det vigtigt, at du opbevarer den korrekt. Vores kajakker er rotationsstøbte, hvilket betyder, at de normalt går tilbage til deres oprindelige form, men hvis der forekommer stædige buler, kan du prøve at udjævne bulerne gennem tryk og varme. For eksempel kan du lægge en tung sandpose i kajakken og varme det udvendige med en hårtørrer.
Men hvis du følger disse enkle tip, bør der ikke opstå buler:
 • Opbevar kajakken stående lodret, på siden eller liggende på en plan overflade
 • Hvis kajakken skal opbevares i lang tid på en plan overflade, skal du sørge for, at hele bunden er jævn mod jorden
 • Undgå direkte sollys og varme - pas på ikke at placere kajakken for tæt på et vindue!
 • Stram ikke klemmer eller lignende for hårdt
 • Brug ikke bærehåndtagene på kajakken for at fastgøre den
Egenskaber for Sit In Kayak Delsjön:
Køl: Nej
Antal siddepladser: 1
Konstruktion: 1-lags
Materiale: Polyester
Antal vandtætte rum: 1
Model kajak: Sit in
Dybde: 34 cm
Længde: 305 cm
Bredde: 71 cm
Vægt: 17,5 kg
Total vægt kapacitet: 125 kg
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kajakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!