Sit On Top Kayak G2 - ID: A036954

UrbergSit On Top Kayak G2

Mere info

Mere om Sit On Top Kayak G2 fra Urberg

Urberg Sit on Top Kayak G2 er en overkommelig kajak for dig der hurtigt og nemt vil komme ud på stille vand for små udflugter, eller for at fiske. Dette er en robust og veludstyret kajak, hvor man kan sidde godt og har stor bevægelsesfrihed. Det er let at komme ind og ud af kajakken, og det er også lettere at komme op igen, hvis du falder i vandet, i forhold til, hvis du har brug for at komme op i et siddehul.
I Skandinavien anvendes Sit on Top kajakker mest sommertid. De er værdsat for deres enkelhed og er især populære blandt fiskere. De fleste mennesker føler også, at de sidder meget bedre i en Sit on Top kajak med det skønne ryglæn, og slappe af og nyde turen.
• 1 tæt, aflåselig dør foran med indvendig nylonpose
• 1 opbevaring i bagdæk med gummiliste
• Støbt fodstøtter i to forskellige længder
• Polstret ryglæn
• 2 holder med låg til fiskestænger
• 5 aftapningspropperne
• Holder for paddel
URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Sit On Top Kayak G2:
Mål af siderum (lxb): 75x40 cm
Køl: Nej
Antal siddepladser: 1
Ror indgår: Nej
Konstruktion: 1-lags
Materiale: Plast
Antal vandtætte rum: 1
Model kajak: Sit on top
Dybde: 46,5 cm
Længde: 336 cm
Bredde: 73,8 cm
Vægt: 23 kg
Total vægt kapacitet: 130 kg
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!