Skaite Fleece Jacket Women - ID: A035969

UrbergSkaite Fleece Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Skaite Fleece Jacket Women fra Urberg

Skaite Fleece Jacket Women fra Urberg er en varm fleecejakke til damer, til alle former for udendørs aktiviteter. Materiale: 94% polyester, 6% elastan
Egenskaber for Skaite Fleece Jacket Women:
Materiale: Polyester
Lynlås: Fuldlængde
Vindtæthed: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!