Soft Airmat - ID: PL10048

kampagne

UrbergSoft Airmat

Mere info

Mere om Soft Airmat fra Urberg

Soft Airmat fra Urberg er en tyk, oppusteligt ligeunderlag med en eksklusiv strikket overflade for en blød og behagelig fornemmelse. Liggeunderlaget tager meget lidt plads i pakningen og kommer i en praktisk opbevaringspose. Kan med fordel kombineres med Urberg Drybag Pump, som sælges separat. Materiale: 30D stretch polyester. Ventilens diameter: ca 19 mm
Egenskaber for Soft Airmat:
Ydermål LængdexBredde: 185x54
Isoleringsmateriale: Nej (kun luft)
Vægt: 643 g
Tykkelse: 6 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!