Stainless Steel Tumbler 500 ml - ID: PL10178

UrbergStainless Steel Tumbler 500 ml

Mere info

Mere om Stainless Steel Tumbler 500 ml fra Urberg

Stainless Steel Tumbler 500 ml Urberg er et klassisk krus i rustfrit stål, der i de senere år blevet meget populære. De bruges til hverdag, på udflugter, camping og eventyr. Kopperne kan stables, er holdbare og lette og nemme at tage med. 500 ml. Mange mennesker syntes, at kolde drikke smager specielt godt i Stainless Steel Tumbler 500 ml og vælger du at drikke øl (vi anbefaler alkoholfri øl) bidrager de riflede vægge indvendig til en tykkere skum. Kopperne er ikke egnede til varme drikke, fordi de bliver meget varme og man brænder fingrene.

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Stainless Steel Tumbler 500 ml:
Materiale: Rustfrit (rusttrægt) stål
Mål LængdexBreddexHøjde 8,8x12,4 cm
Vægt: 95 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!