Stavik Fleece Jr. (Spring 2022) - ID: PL11344-C01

OUTLET
15% ekstra - KODE

UrbergStavik Fleece Jr. (Spring 2022)

Størrelseguide Mere info

Mere om Stavik Fleece Jr. (Spring 2022) fra Urberg

Stavik Fleece Kids från Urberg er en fleecejakke til børn med et glat yderside og blød, børstet inderside, der varmer godt og transporterer fugt væk fra kroppen ved leg og træning.
  • YKK-lynlås
  • Ryglængde størrelse 134/140: 51 cm
  • Ærmlængde størrelse 134/140: 59 cm
Materiale: 88% polyester, 12% elastan
Egenskaber for Stavik Fleece Jr. (Spring 2022):
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Pasform: Normal
Tovejs lynlås: Nej
Materiale: Polyester
Lynlås: Fuldlængde
Vægt: 240 g
Hætte: Nej
Antal lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Mellemlagstrøjer

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!