Stranda Poncho Unisex - ID: PL10539

kampagne

UrbergStranda Poncho Unisex

Størrelseguide Mere info

Mere om Stranda Poncho Unisex fra Urberg

Stranda Poncho Unisex fra Urberg er en vandtæt regnponcho til både damer og herrer. Ponchoen er lavet af slidstærk nylon med en vandsøjle op til 5000 mm og har en justerbar hætte. Foran er der et reflekterende Urberg-logo og en lomme, hvor du kan pakke ponchoen ned, når du ikke længere har brug for den. Perfekt til at tage med på hverdagens eventyr i ustabilt vejr. Længde midt bagpå størrelse M: 103 cm
Materiale: 100% nylon
Egenskaber for Stranda Poncho Unisex:
For: Nej
Membran: Nej
Vægt: 240 g
Hovedmateriale: Nylon
Hætte: Fast
Antal lommer: 1 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!