Super Duffel 90 - ID: A036269

kampagne

UrbergSuper Duffel 90

Mere info

Mere om Super Duffel 90 fra Urberg

Super Duffel 90 fra Urberg er en utrolig slidstærk og vellavet duffel taske, der rummer 90 liter! Tasken er lavet af holdbar ripstop med imprægneret top for at beskytte din pakning mod regn og sne. Duffel har både justerbare skulderstropper og bærehåndtag, så du kan vælge om du vil bære den på ryggen eller i hånden. Stor U-formet åbning med YKK lynlås gør det nemt at pakke og få et godt overblik over, hvad der er i tasken. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Super Duffel 90:
Regntæt: Ja
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 350x350x750 mm
Rumfang: 90 L
Rullelukning: Nej
Antal indvendige lommer: 1
Antal udvendige lommer: 1
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!