Tarfala Set Men - ID: tarfala_set_men

kampagne

UrbergTarfala Set Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Tarfala Set Men fra Urberg

Tarfala Set Men er et prisvenlig 2,5 lags-regnsæt. Vælg størrelse på jakke og bukser separat og få et sæt som passer dig perfekt! Når du ikke vil vælge mellem funktionalitet og stil, er Tarfala Jacket Men fra Urberg herrejakke for dig. Det er en gennemarbejdet og gennemtænkt regnjakke i høj kvalitet. Funktionel nok til at klare våde dagsture, pæn nok til en gåtur i byen. Tarfala Jacket Men er formsyet til en kropsnær pasform og giver stor bevægelsesfrihed. 100% vandtæt med tapede sømme og justerbar stormhætte. Lange ventilationslynlåse med indvendigt meshstof under armene holder dig kølig på varme dage.
  • Stormhætte som justeres med snøre og velcrolukning
  • Hætten kan gemmes væk under kraven
  • Pit-Zips med indvendigt mesh under armene
  • To forlommer med lynlås
  • Asymmetrisk skårne ærmelukker med velcrojustering
  • Løbegang i nedre kant
  • Reflekterende logo foran og på bagsiden af hætten
  • Længde midt bagpå størrelse L: 81 cm
  • Materiale: 100% nylon
Egenskaber for Tarfala Jacket Men:
Svejsede sømme: Nej
Membran: Ja
Vægt: 353 g
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Hætte: Fast
Membranteknik: 2,5-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja

Tarfala Pants Men fra Urberg er skønne og funktionelle regnbukser til herrer. 100% vandtætte med tapede sømme, høj talje og justerbare benlukker, så der ikke trænger vand ind. Vid pasform med elastik, knap, gylp og velcrolukning i taljen gør det muligt at bære jeans eller andre kraftige bukser inden under. Reflekterende logo bagpå.

Inderbensøm størrelse L: 82 cm
Materiale: 100% nylon

Egenskaber for Tarfala Pants Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
Lynlås nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Nej
Membran: Ja
Vægt: 180 g
For: Uforede
Membranteknik: 2,5-lags
Antal lommer: 0 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Seler: Nej

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!