Tärnasjö Pile Parka Junior - ID: A039289

kampagne

UrbergTärnasjö Pile Parka Junior

Størrelseguide Mere info

Mere om Tärnasjö Pile Parka Junior fra Urberg

Tärnasjö Pile Parka Junior fra Urberg er en syntetisk parkajakke til børn . Woven outer fabric: 55% cotton, 44% nylon
Woven lining 1: 100% acrylic
Woven lining 2: 100% polyester
Insulation: 100% polyester

Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Tärnasjö Pile Parka Junior:
Vandtæt: Nej
Membran: Nej
Hovedmateriale: Bomuld/syntetisk
Hætte: Aftagelig
Vindtæthed: Nej
Polstring: Syntetisk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

357.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!