Tent Lamp Nova 200 - ID: PL10860

UrbergTent Lamp Nova 200

Mere info

Mere om Tent Lamp Nova 200 fra Urberg

Tent Lamp Nova 200 er en teltlampe fra Urberg, der lyser både dit telt og campingpladsen op med sine 200 lumen. Krogen gør lampen let at hænge op.
•Lystilstande: Høj, middel, lav, blinkende, SOS
•Drives af 4 AA-batterier (medfølger ikke)

Egenskaber for Tent Lamp Nova 200:
Max. brændetid: 42 h
Vandbeskyttelse: IPX5
Genopladelige batterier: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 66x66x139 mm
Vægt: 146 g
Brændselstype: Batteri
Antal batterier: 4 stk
Batterier inkluderet: Nej
Lysstyrke: 200 Lm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Lanterner

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!