Thermo Bottle 500 ml - ID: PL10697

kampagne
Udsalg

UrbergThermo Bottle 500 ml

Mere info

Mere om Thermo Bottle 500 ml fra Urberg

Thermo Bottle 500 ml fra Urberg er en praktisk ståltermokande med dobbelte vægge og vakuumisolering, der holder din drik varm eller kold i mange timer! Åbningen er forseglet med silikone, som forhindrer lækage, og låget kan bruges som kop, når du er på farten.
Kogende vand, der hældes i termokanden, har følgende temperatur efter
6 timer = 68°C
24 timer = 40°C

•Rustfrit stål 304SS i både indre og ydre væg
•Vakuumisolering
•Låg i BPA-fri plast
•Silikonetætning ved åbningen forhindrer lækage
•OBS! Tåler ikke maskinopvask

Egenskaber for Thermo Bottle 500 ml:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Enhånds åbning: Nej
Vægt: 320 g
Rustfrit stål indvendigt: Ja
Rustfrit stål udvendigt: Ja
Volumen: 500
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Termokander

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!