Trekking Wool Sock - ID: A006567

kampagne

UrbergTrekking Wool Sock

Mere info

Mere om Trekking Wool Sock fra Urberg

URBERG® Trekking Wool Sock er en strømpe designet til vandreture, men de virker lige godt, selv på hverdage. Varm, blød og behagelig.

URBERG® Trekking Wool Sock er lavet af superwash merino uld, en blanding af 70% merino uld, 10% akryl, 15% nylon og 5% lycra. Superwash betyder at tråden er behandlet så den ikke filtrer sig selv, selvom du maskine vasker dem. Akryl og polyamid giver holdbarhed og lycra giver elasticitet og er spændstig i strikningen. Undersiden er strikket frotté for ekstra varme og giver også en blød og behagelig fornemmelse.

 

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  

Egenskaber for Trekking Wool Sock:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!