Trekking Wool Sock - ID: A006567

40% - KODE

UrbergTrekking Wool Sock

Mere info

Mere om Trekking Wool Sock fra Urberg

URBERG® Trekking Wool Sock er en strømpe designet til vandreture, men de virker lige godt, selv på hverdage. Varm, blød og behagelig.
URBERG® Trekking Wool Sock er lavet af superwash merino uld, en blanding af 70% merino uld, 10% akryl, 15% nylon og 5% lycra. Superwash betyder at tråden er behandlet så den ikke filtrer sig selv, selvom du maskine vasker dem. Akryl og polyamid giver holdbarhed og lycra giver elasticitet og er spændstig i strikningen. Undersiden er strikket frotté for ekstra varme og giver også en blød og behagelig fornemmelse.

Materiale: 70% uld, 15% polyamid, 10% akryl, 5% elastan.

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Trekking Wool Sock:
Skafthøjde: Høj
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!