UB Classic PU Rainset Unisex - ID: A009788

kampagne

UrbergUB Classic PU Rainset Unisex

Størrelseguide Mere info

Mere om UB Classic PU Rainset Unisex fra Urberg

UB Classic PU Rainset Unisex er et klassisk regntøj fra Urberg. Jakke og bukser er i et blødt og behageligt materiale mix og har svejsede sømme, der vil holde både vind og regn udenfor. Jakken er udstyret med en justerbar hætte og en YKK lynlås. Regn Jakken har vindfang foran for at forhindre fugt som trænger igennem lynlåsen. Den har også to håndlommer, hvor du kan have dine ejendele.
Funktioner:
• Reflekser
• YKK lynlås
• Front klap for at forhindre vandlækage gennem lynlåsen
• Vandtæt / vindtæt
• Svejsede sømme
• Materiale: 100% Polyester med PU-belægning
URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for UB Classic PU Rainset Unisex :
Vægt: 800 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnsæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!