UL Folding Chair - ID: A036038

UrbergUL Folding Chair

Mere info

Mere om UL Folding Chair fra Urberg

Denne relativt nye model af udendørs- og campingstole er blevet meget populær. UL Folding Chair fra Urberg er let, du sidder komfortabelt, og de tager meget lidt plads, når de foldes. Opbevaringsposen er inkluderet, og alle metaldele er forbundet med elastik, hvilket gør det meget nemt at montere.
Egenskaber for UL Folding Chair:
Maksimal last: 90 kg
Total vægt: 1100 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 50,5 x 45 x 67
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Campingmøbler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!