• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

UrbergUltra Chair + Thermo Mug G2

  Ultra Chair + Thermo Mug G2 - ID: ultra_chair_mug

  Mere info

  Mere om Ultra Chair + Thermo Mug G2 fra Urberg

  Tag kaffepausen ude! Denne pakke indeholder en stol og termokrus fra Urberg til en fordelagtig pris. Du kan vælge farve på stolen og kruset herunder. Urberg Ultra Chair tilhører den nye generation af stole til camping og udendørs aktiviteter. Den vejer mindre end et kilo, er meget kompakt, let at montere og har en meget god komfort.

  Stolen leveres i en praktisk bæretaske og er meget enkel at sætte sammen. Man skal kun folde benene ud og montere dem under stoffet i sædet. Det tager kun få sekunder, når du har gjort det et par gange. Der er en netlomme på stolen der skal hænge foran. I lommen, kan du opbevare fx vådt badetøj. Du vil blive overrasket over, hvor god du sidder i stolen. Kombinationen af lav vægt og høj siddekomfort vil gøre dette til din yndlingsstol, når du ønsker at sidde komfortabelt i naturen. Kapacitet op til 100 kg.

  Egenskaber for Ultra Chair:
  • Maksimal last: 100 kg
  • Total vægt: 900 g
  • Ydermål LængdexBreddexhøjde 56x60.5x65.5
  • Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 36x12.5x10.5 cm
  Thermo mug G2 Urberg er en termokrus af rustfrit stål både udvendig og indvendig. Mellem væggene er der et vakuum lag, der gør at den holder varmen meget godt og er fantastisk på turen, campingpladsen eller på jobbet.

  Thermo Mug G2 har et skruelåg med en rød knap for at åbne og lukke en lille åbning, hvorfra du kan drikke. Vær altid forsigtig, når du begynder at drikke af dit termokrus. Indholdet kan være uventet varmt.

  Egenskaber for Thermo Mug G2:
  • BPA-fri: Ja
  • Diameter x højde: 80x156 mm
  • Enhånds åbning: Ja
  • Vægt: 280 g
  • Rustfrit stål indvendigt: Ja
  • Volumen: 500

  URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en velkendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
  Urberg er tøj og udstyr, som er specielt udviklet til vores skandinaviske forhold - til dig der kan lide at være udendørs. Her finder du primært produkter, som er specielt fremstillet til friluftsliv, men også tøj, der passer bedre til hverdagslivet i byen. Urberg findes til både voksne og børn og sælges eksklusivt hos os på Outnorth.

  Mere fra Urberg

  Se alle Campingmøbler

  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!