Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Unisex Kinna Mid Boot - ID: PL11406

Julefest
35% - KODE

UrbergUnisex Kinna Mid Boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Unisex Kinna Mid Boot fra Urberg

Kinna Mid Boot från Urberg er klassiske gummistøvler, der passer til alle. Støvlerne har et stålled i sålen, der giver stabilitet til fødderne, når du slentrer i regnen.
Materiale: natur- og syntetisk gummi. Fri fra PVCPlejeinstruktioner

Rengør dine gummistøvler med lunkent vand og en blød svamp. Lad dem tørre langsomt, brug ikke tørreskabe eller varme, da det kan tørre gummiet ud. Hvis de bliver våde indeni, tørres de lettest, hvis de får lov til at stå på hovedet eller ved at du fylder dem med avispapir som absorberer fugten. Når de er rengjort må de gerne smøres ind med rubber conditioner. Det beskytter materialet mod udtørring og misfarvninger.

Når de opbevares, bør de ikke placeres i direkte sollys eller i et rum med høj varme, da det kan bidrage til at gummiet tørrer ud.

Egenskaber for Unisex Kinna Mid Boot:
Vinter Foret: Nej
Removable insole: Ja
Skafthøjde: Medium
For: Bomuld
Skaft længde: 25 cm
Udvendigt materiale: Gummi
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Snøring: Nej
Vægt pr. støvle: 644 g
Reflekser: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Gummistøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!