• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

UrbergUtrail Backpack

kampagne
Baseret på 3 karakter
Mere info

Mere om Utrail Backpack fra Urberg

Den perfekte rygsæk, der beskytter mod fugt! Utrail Rygsæk er lavet af slidstærkt TPU og med svejsede sømme holder det stramt, selv i hårdt vejr. Utrail Rygsæk er lavet af slidstærkt TPU og har svejsede sømme. Den er klassificeret i henhold til IPX6, hvilket betyder at du kan være sikker på, at det kan modstå selv kraftig regn. Indeni er der en lomme til laptop og løkke til nøgler. Eksternt er der et rum med lynlås. Rullelukning der kan lukkes på to måder. Start med at rulle åbningen tre omgange, klik den sammen rygsækken opad eller nedad. Når du begynder at bruge en regntæt rygsæk, du aldrig vil have noget andet!
• Materiale grå udgave: 300D og 420D TPU TPU
• Materialer de andre farver: 210D ripstop og 420D TPU TPU
• Mål 28x15x52 cm
URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en kendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Utrail Backpack:
Rumfang: 30 L
Vægt: 727 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 28x15x52 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Rulletop
Laptop lomme: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Urberg er tøj og udstyr, som er specielt udviklet til vores skandinaviske forhold - til dig der kan lide at være udendørs. Her finder du primært produkter, som er specielt fremstillet til friluftsliv, men også tøj, der passer bedre til hverdagslivet i byen. Urberg findes til både voksne og børn og sælges eksklusivt hos os på Outnorth.

Mere fra Urberg

Se alle Dagsture- og hverdagsrygsække

Karakterer 5.0
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!