Utrail Backpack 2.1 - ID: A033338

kampagne

UrbergUtrail Backpack 2.1

Mere info

Mere om Utrail Backpack 2.1 fra Urberg

Utrail Backpack 2.1 fra Urberg er en videreudvikling på deres populære Utrail rygsække. Denne rygsæk er lavet af vandtæt og slidstærkt TPU materiale med svejsede sømme for at modstå alle vejrforhold. Indvendig opbevaringslomme i det vandtætte lynlås låg og et polstret rum til en bærbar computer. Et stilfuldt og letbærende system med polstret og justerbar skulderrem. Rygsæket lukkes med et metal spænde, der kan fastgøres til forskellige højder afhængigt af hvor meget pakning du har. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Utrail Backpack 2.1:
Fits laptop/tablet size: 15 "
Rumfang: 16 L
Vægt: 890 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 38 x 16 x 54 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Rulletop
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!