Utrail Messenger - ID: A024089

kampagne

UrbergUtrail Messenger

Mere info

Mere om Utrail Messenger fra Urberg

Beskyttelse mod fugt! Utrail Messenger er den perfekte skuldertaske til pendling. Lavet af slidstærkt TPU og med svejsede sømme er Utrail Messenger stram selv i hårdt vejr. Utrail Messenger er lavet af slidstærkt TPU og har svejsede sømme. Den er klassificeret i henhold til IPX6, hvilket betyder at du kan være sikker på, at det kan modstå selv kraftig regn. Indeni er der en lomme til laptop og løkke for nøgler. På låget er et rum med lynlås. der er en ekstra strop på Utrail messenger, som du kan spænde brystet for at holde det helt på plads.
• Materiale grå udgave: 300D TPU 420 TPU
• Materialer de andre farver: 210D ripstop og 420D TPU TPU
URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en kendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Utrail Messenger:
Regntæt: Ja
Vandtæt: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 250x130x370 mm
Rumfang: 12 L
Vægt: 545 g
Laptop lomme: Ja
Rullelukning: Ja
Antal indvendige lommer: 2
Antal udvendige lommer: 2
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Skuldertasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!