• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

UrbergVacuum Bottle 1 L

kampagne

  Vacuum Bottle 1 L - ID: A020698

  Baseret på 4 karakter
  Mere info

  Mere om Vacuum Bottle 1 L fra Urberg

  Urberg Vacuum Bottle 1L L er en klassisk termokande af høj kvalitet med et skruelåg og en ydre hætte i form af en kop. Den er lavet af dobbeltvægget rustfrit stål vakuum og holder din drik varm eller kold mellem 12 og 24 timer. Termoflasken er fremstillet af 18/8 rustfri stål, og hver flaske bliver testet to gange for at sikre, at vakuumlagret er intakt. De er fremstillet på en af verdens bedste termokande fabrikker og ud mod vakuum lag, er flasken forsynet med en belægning af kobber for at give ekstra god isolering.
  For bedste effekt, bør du forvarme/afkøle din termokande i ca. 4 minutter med varmt/koldt vand før du fylder den med din drink.
  URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en velkendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet.
  Egenskaber for Vacuum Bottle 1 L:
  Diameter x højde: 85 x 305 mm
  Åbningens diameter: 50 mm
  Enhånds åbning: Nej
  Vægt: 528 g
  Rustfrit stål indvendigt: Ja
  Rustfrit stål udvendigt: Ja
  Volumen: 1000
  Urberg er tøj og udstyr, som er specielt udviklet til vores skandinaviske forhold - til dig der kan lide at være udendørs. Her finder du primært produkter, som er specielt fremstillet til friluftsliv, men også tøj, der passer bedre til hverdagslivet i byen. Urberg findes til både voksne og børn og sælges eksklusivt hos os på Outnorth.

  Mere fra Urberg

  Se alle Termokander

  Karakterer 5.0
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!