Vacuum Flask G5 - ID: A035708

kampagne

UrbergVacuum Flask G5

Mere info

Mere om Vacuum Flask G5 fra Urberg

Vacuum Flask G5 fra Urberg er en klassisk termos med ukompliceret skruekork og krus i spejlglansmetal. Flasken har dobbeltvægge med vakuumlag og kobberbelægning for at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Vacuum Flask G5:
BPA-fri: Ja
Isoleret: Ja
Enhånds åbning: Nej
Rustfrit stål indvendigt: Ja
Rustfrit stål udvendigt: Ja
Volumen: 1000
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Termokander

139.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!