Valldalen 2.5 Layer Jacket Men - ID: PL10533

UrbergValldalen 2.5 Layer Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Valldalen 2.5 Layer Jacket Men fra Urberg

Valldalen 2.5 Layer Jacket Men fra Urberg er en vind- og vandtæt regnjakke til mænd, der er perfekt til daglig cykling, skovture eller søndagsture i ustabilt vejr. Med justerbar hætte, underkant og manchetter får du en perfekt pasform. Under ærmerne er der en praktisk tovejs lynlås for optimal ventilation, og i siderne er der to håndlommer med lynlås. Reflekterende logo foran øger din synlighed i mørket. Længde midt bagpå størrelse S: 80 cm
Vægt: 484 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Valldalen 2.5 Layer Jacket Men:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!