Waterproof Gaiters - ID: A041788

kampagne

UrbergWaterproof Gaiters

Mere info

Mere om Waterproof Gaiters fra Urberg

Waterproof Gaiters fra Urberg er et par gamasjer til alle . Upper part: 160 D nylon ripstop - 5000 mm water column
Lower part: 600 D polyester ripstop - 5000 mm water column
Adjustable foot strap: TPU 18 mm wide, 1,1 mm thick

Free from PFOA, PFOS and PFC.

35/37: 40x33 cm
38/40: 42x35 cm
41/43: 44x37 cm
44/46: 46x39 cm

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Egenskaber for Waterproof Gaiters:
Hovedmateriale: Nylon
Vandtæt: Ja
Vindtæthed: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Gaiters

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!